Kostprijs Glazen Deur

Glazen deur prijs: draaideur en schuifdeur

Heeft u een glazen deur prijs nodig? Wij geven je een overzicht van de prijzen van glazen deuren. Vergelijk de verschillende deurprijzen met elkaar.

Glazen deuren op maat

Bij een betere glashandel kun je glazen deuren op maat maken. Vakmensen meten, leveren en installeren alles. Omdat glazen deuren vrij zwaar zijn om te verplaatsen en moeilijk correct te installeren, raden wij u aan om glazen binnendeuren altijd te laten installeren door een professioneel bedrijf met eigen installatiediensten. Daarnaast hebben de meeste glasbewerkers een showroom waar u de prijs en het type deuren kunt bekijken. Ook geven ze advies over glasdikte, afwerking en deurbeslag.

Voor een glazen draaideur van 8 mm gehard glas bedraagt de totale kostprijs ongeveer 1.250 euro. Alles wordt opgemeten, geleverd en geïnstalleerd. Daarnaast worden deuraccessoires meegeleverd.

Zelf de glazen deur monteren

Bouwmarkten bieden ook deuren van glas te koop aan in hun winkels of online winkels. U dient de glazen deur zelf op te halen, of u kunt de deur tegen een kleine meerprijs bij u thuis bezorgen. De meeste glazen deuren zijn inbegrepen in pakketten met deuren, beslag, scharnieren en kozijnen. Als u de deur zelf installeert, kunt u ook de kwaliteit van het werk garanderen. U kunt geen garanties vragen. De deur is veel goedkoper, maar niet goed genoeg voor een zeer intensief gebruik.

Voor een glazen draaideur met 8 mm gehard glas zijn de totale kosten ongeveer 350 euro. U dient alles zelf op te halen, te plaatsen en af te werken.



kostprijs glazen deur