Nieuwe Deur Plaatsen

Het is tijd om iets voor je huis te doen. Wat is er mooier dan te beginnen met een veiligheidsdeur accessoire met politiekeurmerk of een mooie voordeur met een glanzend zwarte glazen deur. Mooi, licht en ruim. Maar wie plaatst het?

Wij adviseren een provinciale montagedienst die gespecialiseerd is in het inmeten en installeren van alle deuren. 

Hoe werkt het?

U heeft de deur besteld en in de volgorde aangegeven dat u de deur wilt opmeten en/of monteren. U krijgt een bevestiging van uw bestelling en boeking voor meet- en/of montagediensten. De monteur neemt binnen een paar dagen contact met u op om af te spreken wanneer het inmeten en eventueel monteren van de deur zal plaatsvinden. De monteur zal de deur opmeten en u ontvangt een rapport met de juiste afmetingen en een factuur van de monteur. U gebruikt de gemeten kosten van elke bank of contant geld om de factuur te betalen.

We bestellen de perfecte deur volgens de maat die we van de monteur hebben gekregen. De verantwoordelijkheid voor een correcte meting ligt volledig bij de meetdienst. Afhankelijk van de levertijd van de deur nemen wij contact met u op om de leverdatum af te spreken. De montageservice maakt een afspraak voor de montagedatum.

U heeft gekozen voor de montage service en de monteur die de meting heeft uitgevoerd komt de deur voor u monteren. Bespreek met de monteur waar de juiste deur moet worden geplaatst. Bij aflevering controleer de monteur samen met jou of alle deuren goed zijn geïnstalleerd, geopend en gesloten. U krijgt 2 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. De technicus bezorgt u de factuur en de gespecificeerde kosten tijdens de meetperiode, en u kunt deze kosten per bank of contant betalen. nieuwe deur plaatsen