Plaatsing van ramen

Windows zelf installeren

Wanneer je ervoor kiest om een ​​kunststof frame te kopen, kun je twee dingen doen. In eerste instantie kunt u ervoor kiezen om het frame door een professioneel bedrijf te laten installeren, of u kunt ervoor kiezen om het frame zelf te installeren. In de meeste gevallen wordt de laatste optie gemaakt door degenen die denken dat een kunststof frame op deze manier thuis wat extra geld kan besparen. In de praktijk werkt dit echter niet altijd.

 

Monteer je het kunststof frame zelf?

Een kleine waarschuwing voordat we u precies vertellen hoe u het kunststof frame moet installeren. Op het eerste gezicht lijkt het installeren van het kunststof frame zelf relatief eenvoudig, maar dat is het niet. Zorg er altijd voor dat de afmetingen van het frame correct zijn gedaan, zodat u het perfecte frame ontvangt. De kleinste meetfout zorgt ervoor dat je kunststof kozijn niet goed aansluit op je buitenmuur, met alle gevolgen van dien.

 

Wat heeft u nodig?

De professionele bedrijven die zich elke dag bezighouden met pvc kozijnen plaatsen hebben meestal alle benodigde materiaal. Echter is dit niet alleen voor iemand die in één keer een pvc frame in zijn huis wil installeren. Om het pvc frame zelf te monteren dient u minimaal over de volgende materialen te beschikken:

zaag of reciprozaag

een scherp mes

Hamers, beitels en koevoeten

banden (optioneel)

een meter

Polyurethaanschuim

plaatsing van ramen