Kunststof Ramen En Deuren Berchem

PVC deuren en ramen Berchem

PVC ramen kopen in Berchem? Dit materiaal heeft zeer goede isolatiewaarden. Akoestiek en thermiek. Dit komt ook door de implementatie van strenge isolatienormen. Dit garandeert maximaal comfort in het leven. Ook op de energierekening vinden we verbeterde isolatiematerialen terug. (Verlaag de stookkosten). Daarnaast is PVC als materiaal zeer onderhoudsvriendelijk. Het is voldoende om te wassen met een doek en warm water. Dit kan worden weggenomen door glazenwassers buiten het huis.

De stevige structuur van PVC verhoogt ook de veiligheid van het huis. Vergeleken met uw oude deuren en ramen is het voor dieven nu moeilijker om binnen te komen. Er zit ook een sterk aluminium profiel in het PVC. We hebben het over profielen met 5 of 7 holtes voor extra stevigheid en veiligheid. De prijs-kwaliteitverhouding met PVC is zeer goed. Van de drie materialen die je nu kunt kiezen, is PVC de goedkoopste oplossing, het is gemakkelijk te onderhouden en veilig. Als je echt een houtlook wilt, kun je ook kiezen voor PVC met een houtnerfomtrek. U kunt PVC ook in meerdere kleuren bestellen.

Nadelen: Voor goedkope PVC-fabrikanten moet je letten op het "plastic uiterlijk", waardoor alles er erg nep en goedkoop uitziet. Er zijn ook verschillen in de kwaliteit van PVC-deuren en -ramen.kunststof ramen en deuren berchem

Meer informatie?

Offerte ramen en deuren

We vinden het belangrijk om de beste kwaliteit te bieden voor een aantrekkelijke prijs. Daarom hebben we onlangs een investering gedaan in een fabriek waar ramen en deuren worden geproduceerd. Nu kunnen we de beste kwaliteit garanderen, voor de laagste fabrieksprijzen. pvc ramen...

Werkwijze

Dien een aanvraag in voor gratis offertes. Onze dienst is geheel vrijblijvend en een afspraak maken gaat snel en eenvoudig. Stuur de volgende gegevens naar ons e-mailadres info@offerte-ramen-en-deuren.com: uw naam, adres en uw mobiele telefoonnummer (GSM)

ramen en deuren

Eigen fabriek

Naast ramen en deuren van pvc, verkopen we ook ramen en deuren van aluminium. Aluminium kent vele toepassingen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met aluminium kun je een prachtig grote glaspartij maken, in een modern en strak concept.

aluminium ramen...

Contact info

E-mail: info@offerte-ramen-en-deuren.com
Tel: 0497 92 56 63
Belgium: Voshol 8, 9160 Lokeren
VAT: BE 0536.965.571