Raam Laten Plaatsen

Geïnstalleerd door onze professionals

Als uw werkzaamheden worden uitgevoerd door een deskundige, wordt de installatie in meerdere stappen uitgevoerd. Dit proces is ongeveer als volgt:

Technische meting. De meting wordt uitgevoerd door experts van het bedrijf. De eerste meting door u of een vertegenwoordiger van het bedrijf is het maken van een offerte. Dat is niet binnen een centimeter. Nu komt het neer op millimeters.

Werkvoorbereiding. Het breken van oude ramen en het wegslijpen van wat hout en ijzer zorgt voor het nodige stof. Het is noodzakelijk om alles te bedekken en stevig vast te plakken met tape, anders zal het stof enkele maanden samenkomen.

Breek de oude ramen. Indien goed voorbereid, treedt de daadwerkelijke doorbraak relatief snel op.

Nieuwe ramen/deuren plaatsen. Ze worden aan alle kanten bevestigd met lange schroeven en stellen eerst het niveau op de juiste manier af.

Stel de ramen verder af en sluit vervolgens de zijkanten met PU-schuim. Dit schuim hardt snel uit en kan vervolgens worden afgesneden.

Afwerking: Plaats de deur- en raamkozijnen. Deze worden vastgezet met een spijkerpistool. Alle resterende openingen worden afgedicht met acrylaatkit. De eerste verflaag wordt meestal aangebracht op houtproducten. U kunt zelf de gewenste kleur schilderen.

Let op: U dient een deel van de eindafwerking zelf te doen. Na het installeren van ramen binnen, is het soms nodig om opnieuw te behangen of te schilderen.raam laten plaatsen