Raam Laten Plaatsen

Geïnstalleerd door onze professionals

Als uw werkzaamheden worden uitgevoerd door een deskundige, wordt de installatie in meerdere stappen uitgevoerd. Dit proces is ongeveer als volgt:

Technische meting. De meting wordt uitgevoerd door experts van het bedrijf. De eerste meting door u of een vertegenwoordiger van het bedrijf is het maken van een offerte. Dat is niet binnen een centimeter. Nu komt het neer op millimeters.

Werkvoorbereiding. Het breken van oude ramen en het wegslijpen van wat hout en ijzer zorgt voor het nodige stof. Het is noodzakelijk om alles te bedekken en stevig vast te plakken met tape, anders zal het stof enkele maanden samenkomen.

Breek de oude ramen. Indien goed voorbereid, treedt de daadwerkelijke doorbraak relatief snel op.

Nieuwe ramen/deuren plaatsen. Ze worden aan alle kanten bevestigd met lange schroeven en stellen eerst het niveau op de juiste manier af.

Stel de ramen verder af en sluit vervolgens de zijkanten met PU-schuim. Dit schuim hardt snel uit en kan vervolgens worden afgesneden.

Afwerking: Plaats de deur- en raamkozijnen. Deze worden vastgezet met een spijkerpistool. Alle resterende openingen worden afgedicht met acrylaatkit. De eerste verflaag wordt meestal aangebracht op houtproducten. U kunt zelf de gewenste kleur schilderen.

Let op: U dient een deel van de eindafwerking zelf te doen. Na het installeren van ramen binnen, is het soms nodig om opnieuw te behangen of te schilderen.raam laten plaatsen

Meer informatie?

Offerte ramen en deuren

We vinden het belangrijk om de beste kwaliteit te bieden voor een aantrekkelijke prijs. Daarom hebben we onlangs een investering gedaan in een fabriek waar ramen en deuren worden geproduceerd. Nu kunnen we de beste kwaliteit garanderen, voor de laagste fabrieksprijzen. pvc ramen...

Werkwijze

Dien een aanvraag in voor gratis offertes. Onze dienst is geheel vrijblijvend en een afspraak maken gaat snel en eenvoudig. Stuur de volgende gegevens naar ons e-mailadres info@offerte-ramen-en-deuren.com: uw naam, adres en uw mobiele telefoonnummer (GSM)

ramen en deuren

Eigen fabriek

Naast ramen en deuren van pvc, verkopen we ook ramen en deuren van aluminium. Aluminium kent vele toepassingen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met aluminium kun je een prachtig grote glaspartij maken, in een modern en strak concept.

aluminium ramen...

Contact info

E-mail: info@offerte-ramen-en-deuren.com
Tel: 0497 92 56 63
Belgium: Voshol 8, 9160 Lokeren
VAT: BE 0536.965.571