Ramen En Kozijnen

Prijs kozijn

De prijs van het frame is afhankelijk van de materiaalkeuze (aluminium, kunststof, hout of staal), afmeting, functie, glas en accessoires. Daarnaast zijn er nog andere opties, zoals ventilatieroosters, rolgordijnen en roedes die invloed hebben op de prijs van het kozijn. Op deze pagina vindt u duidelijke uitleg, voorbeelden en overzichten van raamprijzen.

Snel nauwkeurige prijzen berekenen

Als je in 1 minuut precies de prijs van het frame wilt weten, dan kan dat online. Via onderstaande link kunt u de gegevens van elk raam invoeren om de exacte raamprijs te krijgen.

Raamkozijn type prijs:

Om snel inzicht te krijgen in de prijs en het prijsverschil van kunststof en aluminium kozijnen vindt u hieronder een overzicht van 4 veelgebruikte kozijnen. De prijs is inclusief BTW en HR++ glas.

Prijs voor frametransport

De prijs van frameverzending is heel duidelijk. Voor bestellingen onder de 2.000 euro (exclusief btw) wordt 40 euro (promotie) verzendkosten in rekening gebracht. Ruim 2.000 euro is inclusief transportkosten. De transportkosten omvatten de verpakkingskosten van het frame en de accessoires en de transportkosten tot aan de deur. Alle lijsten zijn netjes verpakt in beschermfolie en beschermd met hoeken. Het grotere frame wordt verzegeld en vervoerd door een pallet met spanbanden. De klant ontvangt een bericht van planning en logistiek met daarin een update over de levering.ramen en kozijnen