Pvc Ramen En Deuren Gingelom

Waarom kiezen voor PVC in Gingelom bij ons? 

  1. PVC-ramen en -deuren zijn goedkoop

Over het algemeen zijn PVC-ramen en deuren goedkoper dan aluminium ramen en deuren. Dit hangt samen met de prijs van grondstoffen en de prijs van het productieproces. PVC is goedkoper dan aluminium en de productiekosten van kunststof kozijnen zijn lager dan die van aluminium.

  1. Er kunnen meerdere afwerkingen zijn

PVC-deuren en -ramen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en indien nodig kunnen ook houten reliëfs worden aangebracht. Het glas wordt vervolgens geplaatst in de zogenaamde "reliëf verdiepte contour", waardoor het raam bijna niet te onderscheiden is van het houten raam. Naast houtdessins zijn ook andere afwerkingen mogelijk. De kleurvastheid van PVC is iets lager dan die van aluminium (de kleur is gegarandeerd tot 10 jaar, en aluminium deuren en ramen zijn 15 jaar.)

  1. Goede isolatie en anti-diefstal

PVC deuren en ramen met zogenaamde "meerkamerprofielen" hebben een geweldige U-waarde of warmtedoorgangscoëfficiënt van 1,4 W/m²K. Qua isolatie zijn kunststof deuren en ramen ramen over het algemeen beter dan aluminium deuren en ramen. PVC is een goede isolator en geleidt warmte langzamer dan aluminium. Kunststof-profielen kunnen worden uitgerust met een metalen kern, waardoor ze sterker zijn en goed presteren in de strijd tegen diefstal.

  1. Gemakkelijk te onderhouden

PVC-ramen zijn onderhoudsvriendelijk. Bij het reinigen van ramen kunt u het kunststof kozijn direct reinigen. Bij het reinigen van het kunststof frame mogen geen schuurmiddelen worden gebruikt, omdat hierdoor krassen ontstaan. Ook kunt u PVC-ramen voorzien van een beschermende waslaag.pvc ramen en deuren gingelom