Ramen Laten Plaatsen

De kosten van het installeren van Windows

Wanneer je steeds meer het gevoel hebt dat je de vogels verwarmt, kun je het beste kijken hoe je huis is geïsoleerd. We hebben het niet over de isolatie in de muren, maar over de ramen waar je elke dag doorheen kijkt. Vroeger waren ramen enkel glas. Daarnaast komt het vaak voor dat uw lijst in de loop der jaren verouderd is en tocht door de naden en langs het glas zelf doorlaat. Op dat moment zul je een keuze moeten maken; blijf je de vogel verzorgen? Woont u in een koud huis of koopt u nieuwe ramen? De keuze is snel gemaakt.

Ga je hiervoor echter naar een kozijnleverancier, dan kom je al snel thuis van een koude show; kozijnen van kozijnen handelaren zijn erg duur omdat ze gemeten moeten worden. Als je huis ramen van standaard afmetingen heeft, kun je net zo goed naar een bouwmarkt gaan. Winkels als Brico, Karwei, Formido of Gamma zullen zeker een verscheidenheid aan nieuwe etalages hebben die je aan je deur kunt bezorgen, of je het nu bestelt of niet. Terwijl u nog wacht op interessante kortingsacties, kunt u nieuwe etalages kopen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Dan hoef je ze alleen nog maar in huis te plaatsen. Als u al nieuwe ramen in uw huis heeft, wilt u deze misschien installeren. In dit geval kunt u een aannemer of timmerman inhuren om het werk voor u uit te voeren. We laten u nu de prijs zien van het installeren van nieuwe ramen.

Wat is de prijs van het plaatsen van nieuwe ramen?

Wanneer u een aannemer vraagt om een nieuw raam te plaatsen met eventueel een nieuw kozijn, dan zal hij dit voor u inschatten op basis van het uurtarief. De meeste aannemers rekenen een uurloon van 40 euro voor het vervangen van ramen, exclusief btw. Dan kun je beginnen met een eenvoudig klein frame van 60 x 80 cm, dat door één persoon kan worden opgetild. Als er meer mankracht nodig is omdat het kozijn te groot is om door één persoon te plaatsen, dan kan de prijs verdubbeld of verdrievoudigd worden.



ramen laten plaatsen