PVC raam

Kunststof raam

Het grootste voordeel van kunststof kozijnen is dat ze een lange levensduur en lage onderhoudskosten hebben. Zo heb je jarenlang plezier van je kunststof kozijnen. Alle kunststof kozijnen zijn voorzien van een systeem met meerdere holle wanden, waardoor ze uitstekend geïsoleerd zijn. De kunststof draai-kiep-vleugel heeft een meervoudige vergrendeling en draait naar binnen. Een groot voordeel van onze kunststof kozijnen is dat ze een zomer- en winterstand hebben. Hierdoor kunnen de ramen in de zomer verder open dan in de winter zodat ze er goed doorheen passen. In de winter kunnen de kozijnen iets worden gekanteld om de ruimte te ventileren, maar niet te koud.

 

Kies de juiste ramen voor uw huis

Welk raamtype u het beste kunt kiezen, hangt af van verschillende factoren. Een van deze factoren is wind. Woon je op een winderige plek? Dan is het verstandig om ramen te kiezen die naar binnen opengaan, de wind kan je ramen niet binnendringen. Woon je in een stad met minder ruimte? Dan is het openen van ramen een geschikte oplossing.

 

Meer over ramen

Bestel je voor het eerst kunststof ramen voor je huis? We weten dat het moeilijk kan zijn om de juiste keuze te maken. Wij zijn u graag van dienst! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over ramen.

pvc raam