Nieuwe Deuren Laten Plaatsen

Deur installatie

onze manier

Wilt u een nieuwe deur plaatsen? Of bent u op zoek naar een betrouwbare deur- en raammonteur voor uw nieuwbouw? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Zo werken wij:

Wij luisteren naar u

We starten vanaf de eerste ontmoeting. Dit gebeurd in onze showroom of bij u thuis. Tijdens ons gesprek geeft u aan wat uw wensen en behoeften zijn. Wij geven u dan informatie over de mogelijkheden. 

 

Premies

Met een goede deur bespaart u veel energie in huis. Daarom heeft u bij het plaatsen van een nieuwe deur meestal recht op premies, subsidies of fiscale voordelen. Wij helpen u dit probleem op te lossen en bezorgen u alle nodige documenten om deze aan te vragen.

 

Geen verplichting om offerte aan te passen

Zodra wij uw budget en wensen kennen, ontvangt u onze vrijblijvende offerte. Dit gebeurd volgens het eerste inventarisatie- of bouwplan. Wil je iets veranderen? Dit kan tijdens de tweede dialoog. Wanneer de offerte aan uw wensen voldoet, stellen wij een overeenkomst op.

 

Technische meting en productie

Allereerst wordt er een afspraak gemaakt voor de technische meting. Tijdens deze meting controleren we samen alle details, zoals de draairichting van de deur. Na uw goedkeuring sturen we het plan naar onze fabrikant... Het is bijna tijd om uw nieuwe deur te installeren!

 

Installeer een nieuwe deur

Op onze afgesproken tijdstip komen de medewerkers uw deur installeren. Na installatie ontvangt u een overzicht van alle opgeleverde werkzaamheden en gebruikte materialen.

Voor elke deur die we installeren kunnen we een afwerking leveren. Beschietingen, stukadoors... Dit is een extra service. Indien nodig kunt u uw nieuwe deur ook perfect zelf afmaken.

 

Dienst na verkoop:

Is er nog iets onduidelijk of onvoorzien? Dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen, dan zoeken we samen naar een oplossing.

 

Bent u op zoek naar professionele deur- en raammonteurs? Neem contact op met ons voor meer informatie of bezoek een onze showroom!



nieuwe deuren laten plaatsen