Raam Laten Maken

Aangepaste ramen zijn leuk in veel huizen, en soms zijn ze de enige optie. Want als je een huis verbouwt of creatief aan de slag gaat in een nieuw gebouw, wil je toch niet beperkt worden door de standaard afmetingen van ramen?

Raam op maat

Oude huizen hebben vaak veel kenmerken. Ze weerspiegelen weliswaar de smaak en persoonlijkheid van de oorspronkelijke eigenaar, maar het betekent ook dat de maat van de ramen meestal niet standaard is. Misschien zijn de ramen smal of juist breder dan normaal? Misschien leiden je ramen naar het schuine plafond? Zijn de ramen rond of hebben ze elegante bogen aan de bovenkant? Dan heeft u op maat gemaakte ramen nodig, die het best persoonlijkheid uitstralen zoals uw huis zelf.

Wat zijn de kosten van op maat gemaakte ramen?

Natuurlijk kunt u niet zomaar ramen van speciale afmetingen prijzen. Daarom komen experts bij u langs om raamopeningen nauwkeurig op te meten. Of hij berekent de oppervlakte volgens het plan van de architect. Maar er is meer: u kunt ook vertrouwen op het advies van onze professionals om te leren over het ontwerp dat het beste past bij uw interieurontwerp en het materiaal dat het beste past bij uw maatwerk raam.



raam laten maken