Scuifraam Vervangen

Hoe het schuifraam vervangen?

Het plaatsen van een nieuw schuifraam duurt ongeveer 1 tot 2 dagen. Volg de onderstaande stappen om het schuifraam te vervangen:

  1. Verwijder het oude schuifraam

In dit deel wordt eerst het glas en glas van het oude schuifraamkozijn verwijderd. Daarnaast zijn de oude schuifraamprofielen los gezaagd en zijn de kozijnankers geslepen of gevlakt.

  1. Installeer het frame

Vervang indien nodig het verstelframe. Dit is een delicaat werk en moet volledig in de buitenmuur passen. Verstelbare frames worden bijna altijd op maat gemaakt. Het verstelbare frame is bij voorkeur gemaakt van hout of kunststof en er zijn winddichte riemen geïnstalleerd voor waterdichtheid en isolatie.

Het is belangrijk dat het verstelbare frame een goede isolatie heeft en correct geplaatst is om koudebruggen te voorkomen.

  1. Installeer nieuwe schuifraamkozijnen aan de muur

In dit deel wordt het frame van het schuifraam in het verstelframe geplaatst.

  1. Installeer het schuifgedeelte Schuif

In dit deel van het stappenplan worden schuifdelen in het frame geplaatst. Wanneer het schuifgedeelte in het frame zit, installeer dan glas, glasparels en voorruit.

 

Vraag een offerte aan bij de schuifraamexpert

Zijn uw schuiframen ook aan vervanging toe? Vraag dan advies aan professionals over hoe u deze werkzaamheden het beste kunt uitvoeren.

Vraag dan een offerte aan bij meerdere schuifraamexperts zodat u de juiste keuze kunt maken.



scuifraam vervangen