Ramen Op Maat Online

Ontwerp Berekeningstool voor aangepaste deur- en raamkozijn combinatie

Wanneer u voor uw klanten wilt uitbreiden, plaatst u in bijna alle gevallen een kozijn of een combinatie met een buitendeur. Meestal moeten afzonderlijke onderdelen op de bouwplaats worden opgemeten en vervolgens worden gemonteerd. Met de kant-en-klare combinatie van hardhouten ramen en binnendeurkozijnen is dit voorbij. Bouwmaat biedt een handige ontwerp- en rekentool waarmee u gecombineerde maten kunt tekenen. Je kunt tegelijkertijd de prijs berekenen is ook erg handig.

Direct naar ontwerp- en rekentools.

Online ontwerpberekening

Via onze pagina kunt u de vorm, indeling en afmeting van het kozijn en/of deur invoeren en in een beperkt aantal stappen snel een offerte met tekeningen en prijzen berekenen. Met de offerte gaat u naar uw Bouwmaat vestiging, waar u direct fotolijsten kunt bestellen.

De levertijd van deze combinaties is drie weken en ze worden geproduceerd en getest op CNC-machines in Nederland. Gebruik eenvoudig gereedschap om de combinatie van raamkozijn en deurkozijn snel te installeren.

 

Bied klanten meerdere opties

De geleverde hoogwaardige producten kunnen vele wensen realiseren. Zo kunt u met uw klanten de gewenste combinatie bespreken.

Denk er over na:



ramen op maat online