Prijzen Aluminium Kozijnen

Prijs aluminium raamkozijn

Ben je van plan om een aluminium frame te kopen, maar wil je eerst meer weten over de mogelijkheden en prijzen? Lees het dan niet meer, want hier vind je alle informatie die je nodig hebt in een overzichtelijk artikel.

Wat is de prijs van een aluminium frame?

De kosten voor het plaatsen van een aluminium frame (1m x 1m) bedragen gemiddeld 800 euro per vierkante meter, inclusief HR++ glas. Uiteraard kunt u ook voor andere maten en glassoorten kiezen, waardoor de prijs daalt of stijgt. Bekijk hieronder de gemiddelde prijs van aluminium kozijnen per artikel:

Wat is de prijs van aluminium kozijnen?

De prijs van aluminium kozijnen bestaat uit verschillende soorten kosten. Deze kosten zijn:

Arbeidskosten: De loonkost van een raamexpert ligt tussen de 40 en 70 euro per uur. Experts zullen rekening houden met de tijd die hij besteedt aan het installeren van Windows. Wil je dit bewaren? Vraag meerdere offertes aan en vergelijk tarieven via Homedeal. Zo vind je de beste deal.

Demontagekosten: De kosten van demontage zijn gebaseerd op de tijd die de kozijnexperts nodig hebben om het oude kozijn te demonteren.

Materiaalkosten: Materiaalkosten zijn de kosten van het frame en kunnen glas bevatten. U kunt deze kosten zelf beïnvloeden door enkele keuzes te maken die de prijs bepalen. Deze opties worden hieronder verder besproken.



prijzen aluminium kozijnen