Prijs Nieuwe Voordeur

Wat is de prijs van een nieuwe voordeur?

De voordeur is het eerste dat  gasten in je huis zien. Als je bezoek ontvangt, helpt de voordeur om een goede eerste indruk te maken. Is uw voordeur aan vervanging toe? Wilt u weten hoeveel de nieuwe voordeur (met kozijn) gaat kosten? Bij ons monteert u eenvoudig uw nieuwe voordeur. De online configurator berekent de kosten voor u. U kunt kiezen voor houten, kunststof en aluminium voordeuren met plafondverlichting, zijlichten of alleen het kozijn van de voordeur.

Houten, aluminium of kunststof voordeur?

De houten voordeur heeft een unieke uitstraling, is makkelijk te schilderen en bij beschadiging makkelijk te vervangen of te repareren. De houten voordeur moet met regelmaat onderhouden worden, Ook moet het om de paar jaar geschilderd worden. Daarentegen is de aluminium voordeur zeer onderhoudsvriendelijk. Het hoeft niet geverfd te worden en is tevens bestand tegen allerlei weersinvloeden.

De houten voordeur is qua isolatie vergelijkbaar met de kunststof voordeur. Een groot voordeel van het houten kozijn en houten voordeur is dat deze eenvoudig te repareren of te updaten is. Als het kunststof kozijn of de voordeur beschadigd is, is deze moeilijk te repareren en/of te updaten. Is uw voordeur een kwetsbare plek? Dan is een houten voordeur en een houten kozijn wellicht een betere keuze.

In vergelijking met hout zijn de kosten van een kunststof voordeur met kozijn lager. Het kunststof kozijn met de voordeur is nagenoeg onderhoudsvrij en heeft een hoge diefstalbeveiliging en goede isolatie. Het enige nadeel is dat het moeilijk is om te updaten wanneer het kozijn of de deur beschadigd is.



prijs nieuwe voordeur