Kostprijs Raam Vervangen

Renoveert u uw huis en wilt u uw ramen laten vervangen? Dat gaat mee met heel veel voordelen. Dit proces is een korte- en langetermijninvestering die niet alleen voordelen op economische gebied oplevert. Immers, als het glas in uw huis verouderd is, kunt u het beste nieuwe ramen kopen en de oude ramen vervangen om uw huis beter te isoleren.

Hoeveel kost het om de ramen te vervangen?

De prijs van het vervangen van ramen wordt bepaald door verschillende factoren. Het gekozen materiaal, het type glas, de maat, het type hebben allemaal invloed op de prijs. Het is dus niet mogelijk om een vaste prijs te geven voor het vervangen van ramen. Neem gerust contact op met een van onze raamexperts om te kijken welke ramen bij jouw woonwensen en budget passen.

Ten slotte is er een bijkomend economisch voordeel aan het vervangen van ramen. Wist u dat u bij het vervangen van ruiten verschillende verzekeringspremies kunt krijgen? Door te investeren in hoogrendementsglas kunt u onder bepaalde voorwaarden een energiepremie krijgen van uw netbeheerder. Let op: Iedereen die in 2020 nog een enkellaags kas bezit, krijgt mogelijk punten aftrek. Dit kan er op termijn ook toe leiden dat de woning ongeschikt wordt verklaard.

 



kostprijs raam vervangen