Pvc Deuren Met Glas

PVC-deuren: versie, voor- en nadelen en prijs

PVC, of voluit polyvinyl chloride, is nog steeds een veelgebruikt materiaal voor deuren. PVC-deuren zijn stevig en duurzaam, geschikt voor veel verschillende levensstijlen. Daarnaast zijn ze ook nog eens vrij goedkoop.

Glas

Wil je veel licht in huis, dan kun je kiezen voor een kunststof deur met veel glas. Bij deze uitvoeringsoptie moet je er rekening mee houden dat je wat privacy moet inboeten, al kun je dit probleem oplossen door te kiezen voor matglas. Dit type glas zal ervoor zorgen dat er voldoende licht binnenkomt, maar tegelijkertijd is het moeilijk om naar binnen te kijken. Er zijn veel manieren om matglas te maken en er zijn veel niveaus van matglas. Zo vind je zelf de balans tussen licht en privacy.

PVC deur met combinatie paneel en glas

Er is nog een andere mogelijke versie van de PVC-deur. U kunt er ook voor kiezen om het kunststof paneel te combineren met het glazen gedeelte. Het glas zorgt voor natuurlijk licht, terwijl het paneel zorgt voor stevigheid en isolatie, waardoor het moeilijk is om naar binnen te kijken. Als het om glas gaat, zijn er veel mogelijke vormen en patronen om uit te kiezen. Zo kun je een leuk accent aan je deur geven. Bij een goede isolatie kunt u voor glas componenten kiezen voor hoogrendementsglas.pvc deuren met glas