Prijzen Kozijnen

Prijs kozijn

Wilt u nieuwe kozijnen plaatsen? De verstandige aanpak is dus om je eerst de verschillende mogelijkheden en prijzen van kozijnen te laten begrijpen. Alle informatie over kozijnen, prijzen, opties en meer lees je in dit handige artikel.

Wat zijn de kosten van een raamwerk?

De kosten van het kunststof frame beginnen vanaf 850 euro, inclusief montage en HR++ glas. Verder heb je houten en aluminium kozijnen, die iets duurder zijn. Bekijk hieronder de gemiddelde kozijnprijs per materiaal, uiteraard inclusief HR++ glas en onderdelen.

Goedkoop

Heeft u 2 nieuwe frames nodig, maar heeft u liever een goedkoper frame? Bovendien heeft u zeer weinig onderhoudskosten nodig. Dan moet je kiezen voor een kunststof frame. Met een gemiddelde levensduur van 50 jaar en lage onderhoudskosten is dit een goede keuze. De prijs van kunststof kozijnen varieert van 850 euro tot 1.300 euro, dus je hoeft geen oude materialen weg te gooien.

Voorzien zijn van

U vindt het belangrijk dat uw huis mooie tevens karakteristieke ramen heeft. Dan is een houten frame de beste optie, omdat dit het meest luchtige effect kan creëren en het isolerende effect ook nog eens goed is. De gemiddelde prijs van 3 houten kozijnen voor in totaal 2 vierkante meter ligt tussen de 2.000 en 3.000 euro.prijzen kozijnen