Kozijnen Offerte

Welke keuzes zijn van invloed op de prijs van het frame?

Als u van plan bent een nieuw raam te kopen, heeft u verschillende opties, die allemaal van invloed zijn op de prijs. Bekijk de onderstaande opties zodat u de kosten van uw frame grofweg kunt berekenen.

 

Optie 1: Materiaal

Door verschillende kozijnen met elkaar te vergelijken, krijg je een goed beeld van de materialen die het beste bij jouw woning passen. Uiteraard geven de kozijnexperts u hier ook graag advies over.

Hout: Hout heeft een warme uitstraling en goede isolatie De prijs van ongeveer 3 vierkante meter is 2.000 euro.

Kunststof: Kunststof heeft de langste levensduur, tot wel 50 jaar. Bovendien is het het goedkoopste materiaal. De gemiddelde kosten van een kunststof frame bedragen 1.350 tot 1.900 euro per 3 vierkante meter.

Aluminium: Aluminium is het duurste materiaal, met een prijs van 2.900 euro per 3 vierkante meter. Voor deze prijs heb je een modern ogend frame dat niet roest en rot.

 

Optie 2: Wat voor glas?

Wat is het nut van een lijst zonder glas? De keuze van glas zal ook van invloed zijn op de prijs van kozijnen. U kunt kiezen uit verschillende soorten glas. Bekijk onderstaande tabel voor een overzicht van de verschillende glassoorten en gemiddelde prijzen. Zo maak je gemakkelijk een keuze.

 

Vind de beste experts voor uw project en ontvang een gratis offerte.



kozijnen offerte