Kosten Aluminium Kozijn

Aluminium frame kosten:

Overweegt u een aluminium frame te kopen, maar weet u niet aan welke kosten u moet denken? geen probleem! Wij hebben het voor je uitgezocht en zetten alle mogelijkheden en prijzen graag voor je op een rij!

 

Wat zijn de kosten van aluminium ramen?

Als we de totale kosten van het aluminium frame in detail bekijken, kan er geconcludeerd worden dat het uit vier verschillende delen bestaat. De eerste is de materiaalkosten. Met 60% zijn deze kosten het grootst. Dan komen de arbeidskosten, die 30% van de kosten uitmaken. De montage- en demontagekosten bedragen elk 5%.

Arbeidskosten: De loonkost die door deskundigen in rekening wordt gebracht, ligt tussen 40 en 70 euros per uur. Houd er rekening mee dat de exacte kosten grotendeels afhankelijk zijn van het type aluminium frame dat u kiest. Hoe complexer het raamwerk, hoe meer tijd het kost en hoe hoger de kosten.

Demontagekosten: De kosten van demontage zijn afhankelijk van de tijd die experts nodig hebben om het bestaande raamwerk te demonteren.

Installatiematerialen: Bij het installeren van het nieuwe frame maken specialisten gebruik van professionele installatiematerialen. Het gebruik maken van deze materialen is de verantwoordelijkheid van de klant.

Materiaalkosten: De materiaalkosten zijn uiteraard inclusief het aluminium frame zelf. In sommige gevallen wordt ook glas meegeleverd, maar dit is haast niet altijd het geval.



kosten aluminium kozijn