Goedkope Glazen Binnendeuren

Glazen binnendeur

Kies er meestal voor om het glas in de binnendeur te plaatsen. Glazen binnendeuren zorgen voor veel licht in huis en zien er ook nog eens modern uit. In normale gevallen is het glas van de binnendeur een kleine glasplaat. Echter zijn er ook binnendeuren die volledig uit glas zijn opgebouwd.

Doordat het glas van de binnendeur voldoende licht doorlaat, hoeven de lichten in huis niet lang aan te zijn en hebben de verschillende kamers niet zoveel verlichting nodig.

De hoeveelheid licht is natuurlijk afhankelijk van het type glas. Er zijn verscheidene typen glas die voor minder of meer licht kunnen zorgen. Daarom is de prijs van glazen binnendeuren iets anders.

 

Totale prijs glazen binnendeur

De totale verpakking van binnendeuren met glas ziet er anders uit dan normale binnendeuren zonder glas. Allereerst is het bij het kopen van glazen deuren niet nodig om deurkasten of doorgangen te bestellen. De glazen deur kan ook eenvoudig in de gestuukte deuropening worden geplaatst.

De gemiddelde prijs van onze glazen binnendeuren ligt tussen de 250 en 300 euro.

Deze prijs is inclusief scharnieren en deurklinken (of T-stangen). Uiteraard is de prijs afhankelijk van de afwerking en dikte van de glazen deur. Heldere glazen deuren zijn bijna altijd goedkoper dan glazen deuren met matte of grijze glasafwerking.



goedkope glazen binnendeuren