Goedkope Binnendeuren Op Maat

Op maat gemaakte binnendeuren

Het kopen van binnendeuren op maat is soms onvermijdelijk, bijvoorbeeld als het huis is gebouwd op een manier die niet past bij de standaard deurmaat. Maar dit is niet altijd de reden. U kunt ook de binnendeur naar wens aanpassen. Het is meestal een oud huis waar de standaard deurmaat niet past. Maar in moderne woningen met hoge plafonds zijn ook deuren met een hoog plafond gewenst, en dit zijn geen standaardconfiguraties.

Prijs binnendeur op maat

Wat kunt u verwachten voor de prijs van een binnendeur op maat? De offerteservice bepaalt de prijs op basis van uw wensen en voorkeuren. Er is dan ook geen vaste prijs, want elke binnendeur op maat is anders. Ter referentie hebben wij hieronder indicatieve prijzen weergegeven:

De prijs van op maat gemaakte binnendeuren ligt meestal rond de 225 euro, tot 750 euro. Luxe massieve binnendeuren op maat beginnen vanaf 179 euro, exclusief montage.

Omdat elke maatwerkdeur uniek is, is het lastig om vooraf de prijs te bepalen. Door gebruik te maken van onderstaande offerteservice ontvangt u exact de prijs van de maatwerk binnendeur.

Offerte aanvragen voor binnendeuren?

Wilt u een vrijblijvende offerte voor binnendeuren ontvangen? Vraag ze hier aan en ontvang ze zonder enige aankoopverplichting.



goedkope binnendeuren op maat