Deur Raam Vervangen

Ongelukken gebeuren vaak in kleine hoekjes. De kinderen spelen, een bal gaat door het raam of een vogel gaat door het glas. Komt dit bekend voor? U wilt natuurlijk zo snel mogelijk kapotte ramen of deuren vervangen door glasproducten. Lees alles over glasrestauratie in dit artikel.

Glas Reparatie Kosten

Heeft u glasschade, hulp nodig bij het opruimen van de rommel en het plaatsen van nieuw glas? De prijs van glasschade is afhankelijk van het type glas. Wanneer u genoodzaakt bent om nieuw glas te kopen, is het verstandig om eerst naar de verschillende soorten glas te kijken. Wat zijn uw wensen en behoeften? Hieronder vindt u de prijzen van verschillende glassoorten per vierkante meter.

 

Onderhoudskader

Bij het besparen van glas reparatie kosten is het verstandig om uw ramen goed te onderhouden om te voorkomen dat ze water- of luchtlekken. Wanneer u de lijst controleert op houtaantasting, kunt u deze vervangen terwijl u het glas repareert. Anders is de kans groot dat u de glaszetter moet vragen om na een jaar terug te komen om het kozijn te vervangen, zodat de glasplaat er weer uit moet. Als de glazenmaker één keer per keer controleert, kan dit op de lange termijn veel investeringen schelen.

 

Dubbellaags glas

Wanneer uw raam glasschade heeft opgelopen, en u twijfelt welk type glas u moet gebruiken. Overweeg dan HR++ glas. Je voelt je niet alleen prettig en warm in huis, maar je bespaart ook nog eens veel energiekosten. Met HR++ glas in plaats van enkellaags glas bespaar je gemiddeld 450 euro aan stookkosten per jaar.



deur raam vervangen