Schuiframen

Met praktische schuiframen kun je elke centimeter opgebruiken

Meerdere opties om ruimte en energie te besparen:

Als het raam niet openzwaait, maar gemakkelijk schuift, kun je elke centimeter ervan thuis gebruiken. Ontwerpvrijheid verhoogt ook de warmte-isolatie. Want het  schuifsysteem heeft een unieke afdichting en een efficiënt sluitsysteem. Ventilatie garandeert ook maximaal ruimtecomfort

 

Met het schuifsysteem schuift uw raamvleugel in de rails in plaats van naar binnen te zwenken. Hierdoor kun je vrijelijk elke centimeter ruimte bij het raam benutten. Want door de grote openingsbreedte kunt u altijd voor voldoende frisse lucht zorgen - zonder dat u de vensterbank of het werkblad hoeft te reinigen. Dit maakt  een uiterst comfortabel alternatief voor klassieke kantelramen, vooral in de keuken.

 

Zo kunnen eenvoudig en intuïtief raamvleugels verschuiven.

Hoogwaardige schuiframen, speciale geleidingselementen op alle vier de vleugelhoeken en moderne aanslagdempers laten de vleugel bijna zonder zwaartekracht op en neer glijden, maar met maximale precisie. Intuïtieve bediening omvat ook intelligente nachtventilatiefunctie, waarmee u direct via de handgreep voor een comfortabele basisventilatie kunt zorgen.

 

Het systeem biedt effectieve bescherming tegen diefstal door zijn stevige beugel. Ze drukken de vleugel in een doorlopende omtrekafdichting wanneer ze gesloten zijn, wat uniek is voor schuiframen. Op deze manier verhoogt veiligheid ook meteen de thermische isolatie en heb je de beste voorwaarden om veel energie te besparen.



schuiframen