Hoe Schuifraam Plaatsen

Hoe installeer je het perfecte schuifraam?

Schuiframen zijn de onmiskenbare meerwaarde van uw woning. Omdat het zelden zo is

Ontspan als een leefomgeving die "binnen en buiten" integreert. Laat het licht binnen en kijk welk schuifraam het beste bij jou past!

 

Bespaar ruimte en onderhoud

Het plaatsen van schuiframen is een garantie voor meer daglicht in huis. Je hebt immers een doorgang gecreëerd van de woning naar de tuin of het balkon. En ruimtebesparend heeft u door het gebruik van schuiframen geen last van het openen van de ramen.

Ook op het gebied van onderhoud zijn schuiframen unanieme winnaars. Het kader wordt zelden gebruikt. Daarom kunt u de ramen schoonmaken zonder verschillende soorten producten tegen de ramen te gooien.

 

PVC schuiframen: de logische keuze

PVC-schuiframen zijn niet alleen de economisch meest voordelige optie, ze zijn ook de meest duurzame en dus de meest milieuvriendelijke.

Wees niet bang voor verandering. De tijd dat PCV-schuiframen alleen in wit of crème verkrijgbaar waren, is voorbij. Match de kleur met je huis en interieurdecoratie!

 

Schuifraam vs. hefschuifraam

Naast eenvoudig te openen schuiframen zijn ook hefschuiframen het bekijken waard. Voor hef- en schuiframen moet u eerst de hendel optillen voordat u het raam openschuift. Zo kunnen verschillende componenten beter geïntegreerd worden, is de warmte-isolerende werking van het opgetilde schuifraam beter en kan je het energieverlies beperken.



hoe schuifraam plaatsen