Pvc Ramen En Deuren Loker

PVC deuren, ramen, luiken en screens | Lokeren

Wij maken niet alleen ramen, ook voor de inkoop van deuren, elektrische rolluiken en aluminium horren kunt u bij ons terecht. Of u nu op zoek bent naar een standaard voordeur, een dubbele voordeur, een schuifdeur, een rolgordijn of een hor: wij produceren bijna alle mogelijke varianten en altijd op maat. Bij interesse verwijzen wij u graag naar onze offerte, waar u kunt zien in welke producten u geïnteresseerd bent en of u de producten van PVC of aluminium wilt hebben. Zodra uw bestelling klaar is, installeren wij persoonlijk nieuwe deuren, ramen, horren of zonwering. We zijn heel actief in heel Vlaanderen, dus we komen graag bij je langs in Lokeren.

We kopen PVC-raamprofielen rechtstreeks in bij 's werelds grootste extruder, waardoor we er zeker van kunnen zijn dat onze ramen het beste zijn op het gebied van stabiliteit en kleuring. Een van de redenen waarom de prijs van PVC meestal lager is dan die van aluminium ramen is de lage kleurvastheid. De kleurenfilm van onze PVC-ramen maakt echter gebruik van koele kleurtechnologie om kleuren beter tegen zonlicht te beschermen. Concreet zorgt dit ervoor dat de kleur voor een langere periode stabiel blijft op ons profiel. Daarom kunnen wij u 10 jaar kleurgarantie geven. U kunt er ook voor kiezen om ramen zonder folie (kleur) te plaatsen. Het grootste voordeel van PVC-ramen is dat het materiaal dat door de band gaat qua isolatie (warmte- en geluidsisolatie) beter is.pvc ramen en deuren loker

Meer informatie?

Offerte ramen en deuren

We vinden het belangrijk om de beste kwaliteit te bieden voor een aantrekkelijke prijs. Daarom hebben we onlangs een investering gedaan in een fabriek waar ramen en deuren worden geproduceerd. Nu kunnen we de beste kwaliteit garanderen, voor de laagste fabrieksprijzen. pvc ramen...

Werkwijze

Dien een aanvraag in voor gratis offertes. Onze dienst is geheel vrijblijvend en een afspraak maken gaat snel en eenvoudig. Stuur de volgende gegevens naar ons e-mailadres info@offerte-ramen-en-deuren.com: uw naam, adres en uw mobiele telefoonnummer (GSM)

ramen en deuren

Eigen fabriek

Naast ramen en deuren van pvc, verkopen we ook ramen en deuren van aluminium. Aluminium kent vele toepassingen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met aluminium kun je een prachtig grote glaspartij maken, in een modern en strak concept.

aluminium ramen...

Contact info

E-mail: info@offerte-ramen-en-deuren.com
Tel: 0497 92 56 63
Belgium: Voshol 8, 9160 Lokeren
VAT: BE 0536.965.571