Kunststof Ramen En Deuren Oost-Vlaanderen

PVC deuren en ramen

Bent u op zoek naar kunststof of PVC ramen en deuren in Oost-Vlaanderen? U vindt hier onderhoudsarme deuren en ramen, maar ook kunststof schuifdeuren geschikt voor nieuwbouw en renovatie.

We werken samen met topmerken om PVC-deuren en -ramen te produceren. Raam- en deurkozijnen worden rechtstreeks bij de fabriek ingekocht en op maat gemonteerd.

 

Goedkoper dan houten deuren of aluminium deuren en ramen

 

De voordelen van PVC deuren en ramen?

Het kiezen van een PVC raam of deur heeft veel voordelen die we willen opsommen. Een belangrijke reden om voor PVC te kiezen, zijn de uitstekende prestaties op het gebied van duurzaamheid. De deuren en ramen die we vandaag verkopen hebben een levensduur van 40 jaar.

Bent u op zoek naar een oplossing die weinig onderhoud vraagt? PVC is een zeer onderhoudsvriendelijk materiaal. Wanneer ramen moeten worden schoongemaakt, kunt u ze gewoon schoonmaken. In tegenstelling tot enkele jaren geleden zijn PVC-deuren en -ramen nu verkrijgbaar in talloze kleuren. Verschillende kleuren verf of folie kunnen zelfs gebruikt worden door houtliefhebbers van houtimitaties.

PVC-deuren en -ramen staan immers bekend om hun uitstekende geluids- en warmte-isolatiewaarde. Ze schuilen in de winter tegen de kou en in de zomer tegen de hitte.kunststof ramen en deuren oost-vlaanderen