Prijs Vliegenraam

Wat is de prijs van het vliegenraam?

Je kiest er misschien voor om de vervelende insecten buiten te houden, maar je wilt er niet te veel geld aan uitgeven. Een goed mogelijke oplossing is in dit geval het kopen van een anti-vliegenscherm.

Maar hoeveel kost een vliegengaren eigenlijk?

In dit artikel richten we ons op de prijs van muggen- en horren en hoe u de kosten van het kopen van horren kunt besparen. Daarnaast geven we je ook nog enkele tips, deze tips kun je gebruiken om te zorgen voor een langere levensduur van het vliegengaren!

 

Vliegenraam online bestellen of in de winkel kopen?

Insectennetten zijn doorgaans artikelen die u eenvoudig online kunt bestellen. Vliegschermen online bestellen in plaats van in een fysieke winkel kan meestal veel geld besparen en je hebt meer opties.

Mocht u na het opmeten van uw raam denken dat het een standaard maat is, dan kunt u deze direct online bestellen. Als het om afwijkende maten gaat, kunt u natuurlijk ook horren online bestellen. Dit moet echter worden aangepast.

 

De prijs van vliegend raam

De prijs van vliegengarens ligt gemiddeld tussen de 50 en 200 euro. Het hangt er natuurlijk allemaal van af of je standaard ramen hebt of dat je vliegengaas op maat moet maken.

Het hangt ook af van het type vliegengaren. Geplisseerde horren zijn bijvoorbeeld meestal duurder dan insteekhorren. Tot slot, zoals hierboven vermeld, varieert de kwaliteit van verschillende muskietennetten ook sterk.

Een goed vliegengaren kan tientallen jaren worden gebruikt. Vliegengarens van slechte kwaliteit zullen echter binnen enkele jaren slijtage vertonen. Let bij het kopen van vlieggaren op een redelijke garantietermijn.prijs vliegenraam