Schuifraam Op Maat

Uw aangepaste schuifraam 

Wilt u meer ruimte en licht creëren in uw bedrijf of woning? Hiervoor kunt u gebruik maken van onze hoogwaardige en duurzame aluminium, PVC of houten schuiframen. Dankzij de grote raampartijen geniet je volop van daglicht. Het handige schuifsysteem zorgt ervoor dat je deur niet gaat zwaaien in de werk- of woonruimte. Zo bespaar je ruimte en maak je optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Heb je voor deze methode en ons schuifraam gekozen? Dan kiest u voor gemoedsrust en comfort. Want wij werken schoon, op maat gemaakt en plaatsen uw schuiframen snel en met oog voor detail.

Schuifraam

Wij kiezen voor hoogwaardige schuiframen van eigen fabrik. Want schuiframen moeten duurzaam, stevig, diefstal bestendig, onderhoudsvriendelijk en van hoge kwaliteit zijn. Dit zijn de kenmerken van ons schuifraam. Daarnaast heeft u door middel van deze schuiframen ook diverse afwerkingen, schuifsystemen en opties. Vloeren, één of twee kleuren, met of zonder kantel mogelijkheden: u stelt zelf het ideale en perfecte schuifraam samen.

Wilt u genieten van de voordelen van een schuifraam op maat? Maak dan snel contact met ons. Ben je in de buurt van ons? Loop gerust eens binnen in onze toonzaal.schuifraam op maat