Ramen En Deuren Standaardmaten

Deuren en ramen, standaard maat

Uiteraard voorziet iedere deur- en raamleverancier u graag van deuren en ramen op maat. Maar soms kan een kleine aanpassing aan het openen van deuren en ramen u veel geld besparen. Standaard formaat deuren en ramen worden in serie geproduceerd, wat uiteraard goedkoper is dan op maat gemaakte deuren en ramen. Bovendien zijn ze binnenkort verkrijgbaar in bouwmarkten!

 

Een groot aantal deur- en raamformaten kan worden gebruikt voor massaproductie. Daarom zult u waarschijnlijk vinden wat u zoekt zonder aangepaste deuren en ramen te gebruiken.

Standaard ramen of deuren kunt u in diverse maten leveren! Ook als de door u gewenste maat enkele centimeters groter is dan de standaard maat, kan door aanpassing alsnog de oplossing worden bereikt. In dit geval kan er een kozijn of spiegel aan het kozijn worden bevestigd om de maat van het kozijn aan te passen aan de maat van een standaard raam.

Als uw raamopening echter te veel afwijkt van de standaardmaat, moet u toch maatwerk leveren: de prijs is hoger en de levertijd is langer.

Hieronder vindt u de standaard maten die u gemakkelijk kunt vinden. Maar soms kun je via wat extra zoekopdrachten een oplossing vinden zonder dat je voor maatwerk hoeft te kiezen.



ramen en deuren standaardmaten