Ramen En Deuren Pvc Halen

Bedrijfsprofiel

Wij hebben ruime ervaring (meer dan 10 jaar!) in de productie van kunststof deuren, ramen en balkons. Daarnaast hebben wij ook verschillende andere producten, zoals zonwering, rolgordijnen, combi deuren, etc. Alle producten kunt u bekijken in onze showroom. U bent hier welkom, u kunt al uw vragen stellen aan onze experts en zij zullen u vrijblijvend antwoorden.

 

Showroom

Onze showroom is gevestigd in Halen, u kunt deze bezoeken tijdens openingstijden. Bezoeken kan ook op afspraak. Onze medewerkers voorzien u graag van uitgebreide informatie en goed advies. Wij vinden persoonlijk contact heel erg belangrijk binnen ons bedrijf.

Ook komen onze experts graag bij u thuis langs. In overleg met u (de klant) kunnen we tot de beste oplossing komen en de perfecte sfeer en inrichting bepalen. Dit kan ervoor zorgen dat u een offerte krijgt die past bij uw situatie.

 

Verschillende afdelingen zoals:

Productie, installatie, advies, verkoop en beheer garanderen, evenals de kwaliteit van diensten en producten die in de toekomst worden geleverd. Voor ons bedrijf, de deur, raam en deur "naar buiten gaan", zit het werk er nog niet op. Onze eigen vakmensen zorgen voor de installatie, zij hebben de website perfect afgewerkt. Zij zijn ook verantwoordelijk voor eventuele reparaties. Onze dienstverlening is gebaseerd op een dynamisch en ervaren team.



ramen en deuren pvc halen