Vliegenraam Maken

Als het om insecten gaat, zorgen klamboes ervoor dat ze gewoon je huis niet binnenkomen. Dit is vooral handig als u binnenshuis wilt genieten van de zachte lentebries of warme zomerbries als het warm is.

Het vliegwerende gaas voorkomt dat insecten binnendringen en zorgt voor een onbezorgde frisse lucht in huis.

Horren zijn er in alle mogelijke maten en uitvoeringen en zijn geschikt voor alle soorten deuren en ramen. Hoe ze ook heten, ze zijn niet alleen een obstakel voor vliegen, maar bijen, wespen, spinnen en andere vliegende en kruipende dingen komen je huis niet meer binnen.

Maak je zelf schermen of maak je ze liever zelf?

Wil je vliegen garen plaatsen? Er zijn meerdere opties. Als uw ramen standaardmaten hebben, kunt u kant-en-klare horren kopen. Daarnaast zijn er, als je de handleiding goed volgt, enkele bouwpakketten waarmee je je eigen ramen kunt maken. Eenmaal gekocht of gemonteerd, moeten deze worden gemonteerd. Nogmaals, je weet of je een handige Harry bent of een dubbel linkshandige.

Voor vliegende poorten geldt in principe hetzelfde. U moet zich er echter van bewust zijn dat het installeren van deuren meer vakmanschap vereist dan gewone hobbyisten in huis. Maar hier is het uiteindelijk aan jou.



vliegenraam maken