Schuiframen Aluminium

Aluminium schuifraam

Gebruik onze schuiframen om van binnenuit te genieten van duurzame schoonheid

Duurzame schoonheid beperkt zich niet tot het binnenste gedeelte van uw huis of woning. Bepaalde mensen willen de buitenwereld binnenlaten. Zo creëren ze meer ruimte en ook  nog eenheid met de omgeving. Met ons aluminium schuifraamsysteem verander je je ruimte in een handomdraai in een tuinuitbreiding of overdekt terras.

Met aluminium schuiframen kunt u ook met volle teugen genieten van de schoonheid van uw huis. Onze aluminium profielen maken een combinatie van ultradunne tot slanke designs met grote sterkte: zo zijn er gelijk grote glasvlakken mogelijk. Op die manier kunt u volop genieten van een mooi uitzicht op de buitenwereld.

Ons schuifraamsysteem kan ervoor zorgen dat de schoonheid van binnen en buiten in de vier jaargetijden met elkaar versmelt. Aan de hand van de handige tabel kunt u kiezen voor het isolatieniveau die u wenst. Wilt u renoveren, een passief gebouw of  een lage-energiewoning? Voor elk type woning bieden wij het juiste systeem.

Schuifsysteem

Met het standaard schuifsysteem kunt u de raamvleugel bij het openen openschuiven. In dit systeem zorgt de borstel voor een afdichting.

Hefschuifsysteem

Bij het hefschuifsysteem wordt eerst de geopende raamvleugel opgetild zodat u daarna soepeler kunt schuiven. De rubberen afdichtingen van het hefschuifsysteem zorgen voor betere prestaties op het gebied van wind- en waterdichtheid en akoestiek.



schuiframen aluminium