Hoe Deuren Plaatsen

Hoe de deur te installeren? Gebruik montageservice

Montageservice

De nieuwe deur is net in zicht. De deuren worden met veel enthousiasme in elkaar gezet in ons configuratiemenu. Kan niet wachten tot de deur eindelijk komt! Toch heb je nog een klein probleempje omdat je het door tijdgebrek moeilijk vindt om de deur op te hangen. Bespaar tijd en moeite en maak gebruik van onze nieuwe deurmontageservice. Onze vakbekwame monteurs komen graag bij u langs om de deur perfect te installeren.

 

Onze montageservice

De montageservice is eenvoudig te regelen. Zodra de gewenste deuren volledig zijn gemonteerd in het configuratiemenu, komt u op de winkelwagenpagina waar u de gehele bestelling kunt bekijken. Op deze pagina kunt u ook controleren of u gebruik wilt maken van onze meet- en montagediensten.

 

Hoe ver?

Na het invullen van het afspraakformulier ontvangt u een afspraak. Wij nemen binnen 2 dagen telefonisch contact met u op voor het maken van een meetafspraak.

Op de dag van de meetafspraak zal de adviseur de gewenste ruimte inmeten. De offerte wordt dan aangepast en opnieuw verzonden om de bestelling te verwerken.

Zodra de nieuwe deur ons magazijn binnenkomt, neemt onze planner telefonisch contact met u op om een geschikte datum af te spreken voor de installatie van de deur.



hoe deuren plaatsen