Gemiddelde Prijs Pvc Voordeur

De voordeur is het blikvanger van je huis. Daarom is het belangrijk dat het bij uw woning past. U kunt kiezen tussen verschillende materialen, maten, afwerkingen, kleuren, enz., wat logisch is. Het prijskaartje aan uw voordeur hangt af van wat u wilt.

Er zijn vier verschillende materialen voor de voordeur om uit te kiezen. Kunststof, aluminium, een combinatie van beide en hout. PVC is het goedkoopste materiaal en de kosten van aluminium zijn ongeveer 20% hoger. De prijs van gewoon hout is gelijk aan die van PVC, terwijl de prijs van tropisch hout ongeveer gelijk is aan die van aluminium.

Ook de isolatiewaarde speelt een rol in de prijs. Net als decoratie (glas en/of panelen), afwerkingen (kleur en/of lak) en accessoires. Ook kunt u reageren op factoren als geluid, brand en diefstalpreventie. Maar dit brengt extra kosten met zich mee.

Voor een kunststof deur van 90 x 220 cm betaal je gemiddeld 1.600 euro, voor aluminium deuren ongeveer 1.900 euro. Voor houten deuren van dezelfde maat ben je tussen de 1.300 en 1.400 euro kwijt. Klassieke houten deur 1.500 euro. Voor een echt klassieke overdreven deur met alle versieringen kan de prijs oplopen tot 3.000 euro.

Deze richtprijzen zijn louter indicatief.gemiddelde prijs pvc voordeur