Prijs Voordeur

Kosten nieuwe voordeur met kozijn

Hoeveel kost de voordeur?

Wilt u de bestaande voordeur vervangen? Of bent u op zoek naar een nieuwe voordeur voor uw nieuwe woning? De voordeur prijs is opgedeeld in materiaalkosten en montagekosten. Controleer de prijs van de voordeur zonder montage.

 

De prijs van de nieuwe voordeur exclusief montage is afhankelijk van het gekozen materiaal, formaat en eventuele andere opties. Bent u op zoek naar een luxe voordeur of juist een goedkopere? Alles is mogelijk: laat u door een professional adviseren over de voor u beste voordeur.

 

Waarom is er geen voordeur prijs inclusief montage?

De installatiekosten zijn afhankelijk van de situatie. Zeker als u alleen een nieuwe voordeur plaatst, lopen de arbeidskosten op. Professionals gebruiken vaak "hele dag" om te rekenen. Ongeacht de grootte van het werk mag hij maar 1 klant per dag bezoeken.

Het is voordeliger om een hele dag door te brengen als de monteur komt. Niet alleen een offerte opvragen voor de voordeur, maar ook meteen het kozijn op de eerste verdieping met u meedragen.

 

Wat zijn de afmetingen van de voordeur?

De voordeur heeft verschillende hoogtes en breedtes om uit te kiezen. Vergeleken met het opknappen van de deuren van bestaande woningen zijn de regels die gelden voor nieuwe woningen anders. De meest voorkomende afmetingen zijn:

 

Naast deze meest gebruikte maten kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om de voordeur op maat te laten maken.prijs voordeur

Meer informatie?

Offerte ramen en deuren

We vinden het belangrijk om de beste kwaliteit te bieden voor een aantrekkelijke prijs. Daarom hebben we onlangs een investering gedaan in een fabriek waar ramen en deuren worden geproduceerd. Nu kunnen we de beste kwaliteit garanderen, voor de laagste fabrieksprijzen. pvc ramen...

Werkwijze

Dien een aanvraag in voor gratis offertes. Onze dienst is geheel vrijblijvend en een afspraak maken gaat snel en eenvoudig. Stuur de volgende gegevens naar ons e-mailadres info@offerte-ramen-en-deuren.com: uw naam, adres en uw mobiele telefoonnummer (GSM)

ramen en deuren

Eigen fabriek

Naast ramen en deuren van pvc, verkopen we ook ramen en deuren van aluminium. Aluminium kent vele toepassingen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met aluminium kun je een prachtig grote glaspartij maken, in een modern en strak concept.

aluminium ramen...

Contact info

E-mail: info@offerte-ramen-en-deuren.com
Tel: 0497 92 56 63
Belgium: Voshol 8, 9160 Lokeren
VAT: BE 0536.965.571