Prijs Voordeur

Kosten nieuwe voordeur met kozijn

Hoeveel kost de voordeur?

Wilt u de bestaande voordeur vervangen? Of bent u op zoek naar een nieuwe voordeur voor uw nieuwe woning? De voordeur prijs is opgedeeld in materiaalkosten en montagekosten. Controleer de prijs van de voordeur zonder montage.

 

De prijs van de nieuwe voordeur exclusief montage is afhankelijk van het gekozen materiaal, formaat en eventuele andere opties. Bent u op zoek naar een luxe voordeur of juist een goedkopere? Alles is mogelijk: laat u door een professional adviseren over de voor u beste voordeur.

 

Waarom is er geen voordeur prijs inclusief montage?

De installatiekosten zijn afhankelijk van de situatie. Zeker als u alleen een nieuwe voordeur plaatst, lopen de arbeidskosten op. Professionals gebruiken vaak "hele dag" om te rekenen. Ongeacht de grootte van het werk mag hij maar 1 klant per dag bezoeken.

Het is voordeliger om een hele dag door te brengen als de monteur komt. Niet alleen een offerte opvragen voor de voordeur, maar ook meteen het kozijn op de eerste verdieping met u meedragen.

 

Wat zijn de afmetingen van de voordeur?

De voordeur heeft verschillende hoogtes en breedtes om uit te kiezen. Vergeleken met het opknappen van de deuren van bestaande woningen zijn de regels die gelden voor nieuwe woningen anders. De meest voorkomende afmetingen zijn:

 

Naast deze meest gebruikte maten kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om de voordeur op maat te laten maken.prijs voordeur