Smeedijzeren Deur Prijs

Smeedijzeren deuren

Heeft uw interieur dringend een opfrisbeurt nodig? Wil je wat stijl toevoegen aan je interieur met nieuwe deuren of ramen? Dan zijn smeedijzeren deuren een goede optie.

Prijs smeedijzeren deur

Het is niet makkelijk om een nauwkeurige prijs te geven voor smeedijzeren deuren. De prijs is afhankelijk van verschillende dingen, onder andere het type en de maat van de deur.

Meestal is de afmeting van deze deur 100×250 meter. Een binnendeur met normaal glas van dit formaat kost zo'n 3.000 euro.

Kiest u voor twee deuren, dan betaalt u ongeveer twee maal van de kosten. De prijs van smeedijzeren schuifdeuren is afhankelijk van het door u gekozen schuifsysteem.

Maar onder normale omstandigheden is de prijs hetzelfde als de prijs van enkele en dubbele deuren. De gemiddelde prijs van een smeedijzeren taatsdeur is 2500 euro en hierbij geldt: Voor een dubbelvleugelige deur ben je bijna twee maal kwijt, dus ongeveer 5000 euro.

Op zoek naar smeedijzeren deuren op maat?

Naast deze prefab deuren kunt u gaan voor op maat gemaakte smeedijzeren deuren. Dit is erg handig omdat je een deur kunt selecteren die precies bij jouw interieur past.

Soms ben je verplicht om een op maat gemaakte smeedijzeren deur te kiezen, bijvoorbeeld als je een ander formaat nodig hebt. In dit geval moet u er stil bij staan dat u meer geld zult verliezen.

Op maat gemaakte smeedijzeren binnendeuren zijn gemiddeld zo'n 700 tot 1.200 euro duurder dan standaard deuren.smeedijzeren deur prijs

Meer informatie?

Offerte ramen en deuren

We vinden het belangrijk om de beste kwaliteit te bieden voor een aantrekkelijke prijs. Daarom hebben we onlangs een investering gedaan in een fabriek waar ramen en deuren worden geproduceerd. Nu kunnen we de beste kwaliteit garanderen, voor de laagste fabrieksprijzen. pvc ramen...

Werkwijze

Dien een aanvraag in voor gratis offertes. Onze dienst is geheel vrijblijvend en een afspraak maken gaat snel en eenvoudig. Stuur de volgende gegevens naar ons e-mailadres info@offerte-ramen-en-deuren.com: uw naam, adres en uw mobiele telefoonnummer (GSM)

ramen en deuren

Eigen fabriek

Naast ramen en deuren van pvc, verkopen we ook ramen en deuren van aluminium. Aluminium kent vele toepassingen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met aluminium kun je een prachtig grote glaspartij maken, in een modern en strak concept.

aluminium ramen...

Contact info

E-mail: info@offerte-ramen-en-deuren.com
Tel: 0497 92 56 63
Belgium: Voshol 8, 9160 Lokeren
VAT: BE 0536.965.571