Smeedijzeren Deur Prijs

Smeedijzeren deuren

Heeft uw interieur dringend een opfrisbeurt nodig? Wil je wat stijl toevoegen aan je interieur met nieuwe deuren of ramen? Dan zijn smeedijzeren deuren een goede optie.

Prijs smeedijzeren deur

Het is niet makkelijk om een nauwkeurige prijs te geven voor smeedijzeren deuren. De prijs is afhankelijk van verschillende dingen, onder andere het type en de maat van de deur.

Meestal is de afmeting van deze deur 100×250 meter. Een binnendeur met normaal glas van dit formaat kost zo'n 3.000 euro.

Kiest u voor twee deuren, dan betaalt u ongeveer twee maal van de kosten. De prijs van smeedijzeren schuifdeuren is afhankelijk van het door u gekozen schuifsysteem.

Maar onder normale omstandigheden is de prijs hetzelfde als de prijs van enkele en dubbele deuren. De gemiddelde prijs van een smeedijzeren taatsdeur is 2500 euro en hierbij geldt: Voor een dubbelvleugelige deur ben je bijna twee maal kwijt, dus ongeveer 5000 euro.

Op zoek naar smeedijzeren deuren op maat?

Naast deze prefab deuren kunt u gaan voor op maat gemaakte smeedijzeren deuren. Dit is erg handig omdat je een deur kunt selecteren die precies bij jouw interieur past.

Soms ben je verplicht om een op maat gemaakte smeedijzeren deur te kiezen, bijvoorbeeld als je een ander formaat nodig hebt. In dit geval moet u er stil bij staan dat u meer geld zult verliezen.

Op maat gemaakte smeedijzeren binnendeuren zijn gemiddeld zo'n 700 tot 1.200 euro duurder dan standaard deuren.smeedijzeren deur prijs