Pvc Ramen En Deuren Ekeren

Van welke stijl je ook houdt, tijdloos, modern, rustiek of klassiek, alles is mogelijk. We gebruiken ALU, PVC of hout om deuren en ramen te plaatsen in de omgeving van Ekeren.

Deuren en ramen zijn een basisinvestering in uw huis in Ekeren. Of het nu gaat om een nieuwbouw of het vervangen van een enkel glas, deuren en ramen bepalen de look en feel van uw woning en zijn wellicht ook een van de belangrijkste factoren bij de isolatie van uw woning.

U kunt bij ons terecht voor het plaatsen van aluminium, kunststof of houten deuren en ramen. Door het brede assortiment kunnen wij u van elke stijl voorzien.

Installeren deuren en ramen Ekeren

Aluminium is een zeer sterk materiaal. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en matte of glanzende afwerkingen. Een groot voordeel van ALU is dat het bijna geen onderhoud vraagt en een leven lang kan worden gebruikt zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Ook kunststof (PVC) is een veelgebruikt materiaal. Het vraagt bovendien weinig onderhoud, is geïsoleerd en goedkoper dan aluminium.

Het grootste voordeel van hout is dat hout een zeer warme uitstraling heeft die andere materialen niet hebben.

Premie en BTW

Is uw woning in Ekeren minstens 10 jaar oud? U komt dan waarschijnlijk in aanmerking voor een btw-tarief van 6% in plaats van 21%. Onder geldende voorwaarden kunnen werkuren en materialen (ingekocht door opdrachtnemer) tegen 6% aan u worden gefactureerd.

Heeft u ook structurele wijzigingen aangebracht, dan komt u mogelijk in aanmerking voor verbouwingskosten.pvc ramen en deuren ekeren

Meer informatie?

Offerte ramen en deuren

We vinden het belangrijk om de beste kwaliteit te bieden voor een aantrekkelijke prijs. Daarom hebben we onlangs een investering gedaan in een fabriek waar ramen en deuren worden geproduceerd. Nu kunnen we de beste kwaliteit garanderen, voor de laagste fabrieksprijzen. pvc ramen...

Werkwijze

Dien een aanvraag in voor gratis offertes. Onze dienst is geheel vrijblijvend en een afspraak maken gaat snel en eenvoudig. Stuur de volgende gegevens naar ons e-mailadres info@offerte-ramen-en-deuren.com: uw naam, adres en uw mobiele telefoonnummer (GSM)

ramen en deuren

Eigen fabriek

Naast ramen en deuren van pvc, verkopen we ook ramen en deuren van aluminium. Aluminium kent vele toepassingen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met aluminium kun je een prachtig grote glaspartij maken, in een modern en strak concept.

aluminium ramen...

Contact info

E-mail: info@offerte-ramen-en-deuren.com
Tel: 0497 92 56 63
Belgium: Voshol 8, 9160 Lokeren
VAT: BE 0536.965.571