Kunststof Ramen En Deuren Prijzen

Het kunststof frame repareren - de goedkoopste oplossing:

Als een van uw huidige kunststof kozijnen beschadigd is, kunt u deze repareren. Dit is veel goedkoper dan het hele frame vervangen. Het repareren van een standaard kunststof frame wordt door een monteur in gemiddeld een uur gedaan. Een fluitje van een cent dus. De gemiddelde reparatiekosten van standaard kunststof kozijnen liggen tussen de 150 en 195 euro.

De prijs is afhankelijk van het type raam. Het repareren van vaste ramen is goedkoper dan het repareren van kiep- en draairamen. Het kantelen en draaien van ramen vraagt uiteraard meer techniek. Dit raam kan volledig worden geopend of gekanteld.

 

Kunststof kozijn deur

De gemiddelde prijs van een kunststof deur op maat ligt tussen de 1.200 en 1.900 euro, inclusief glas en montage. Dan nemen we als voorbeeld een kunststof deur met een hoogte van 2,40 meter en een normale breedte.

 

Terugbetalingsperiode

Doordat het kunststof kozijn zo'n hoge isolatiewaarde heeft, kunt u uw investering na plaatsing terugverdienen. Hoe snel hangt van een aantal zaken af. Zo is de totale prijs van de investering van belang en heeft uw energieverbruik invloed op de terugverdientijd. Door te berekenen hoeveel geld u jaarlijks bespaart op energiekosten, kunt u eenvoudig berekenen met hoeveel kunststof kozijnen wordt gerecycled.kunststof ramen en deuren prijzen

Meer informatie?

Offerte ramen en deuren

We vinden het belangrijk om de beste kwaliteit te bieden voor een aantrekkelijke prijs. Daarom hebben we onlangs een investering gedaan in een fabriek waar ramen en deuren worden geproduceerd. Nu kunnen we de beste kwaliteit garanderen, voor de laagste fabrieksprijzen. pvc ramen...

Werkwijze

Dien een aanvraag in voor gratis offertes. Onze dienst is geheel vrijblijvend en een afspraak maken gaat snel en eenvoudig. Stuur de volgende gegevens naar ons e-mailadres info@offerte-ramen-en-deuren.com: uw naam, adres en uw mobiele telefoonnummer (GSM)

ramen en deuren

Eigen fabriek

Naast ramen en deuren van pvc, verkopen we ook ramen en deuren van aluminium. Aluminium kent vele toepassingen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met aluminium kun je een prachtig grote glaspartij maken, in een modern en strak concept.

aluminium ramen...

Contact info

E-mail: info@offerte-ramen-en-deuren.com
Tel: 0497 92 56 63
Belgium: Voshol 8, 9160 Lokeren
VAT: BE 0536.965.571