Kunststof Ramen En Deuren Prijzen

Het kunststof frame repareren - de goedkoopste oplossing:

Als een van uw huidige kunststof kozijnen beschadigd is, kunt u deze repareren. Dit is veel goedkoper dan het hele frame vervangen. Het repareren van een standaard kunststof frame wordt door een monteur in gemiddeld een uur gedaan. Een fluitje van een cent dus. De gemiddelde reparatiekosten van standaard kunststof kozijnen liggen tussen de 150 en 195 euro.

De prijs is afhankelijk van het type raam. Het repareren van vaste ramen is goedkoper dan het repareren van kiep- en draairamen. Het kantelen en draaien van ramen vraagt uiteraard meer techniek. Dit raam kan volledig worden geopend of gekanteld.

 

Kunststof kozijn deur

De gemiddelde prijs van een kunststof deur op maat ligt tussen de 1.200 en 1.900 euro, inclusief glas en montage. Dan nemen we als voorbeeld een kunststof deur met een hoogte van 2,40 meter en een normale breedte.

 

Terugbetalingsperiode

Doordat het kunststof kozijn zo'n hoge isolatiewaarde heeft, kunt u uw investering na plaatsing terugverdienen. Hoe snel hangt van een aantal zaken af. Zo is de totale prijs van de investering van belang en heeft uw energieverbruik invloed op de terugverdientijd. Door te berekenen hoeveel geld u jaarlijks bespaart op energiekosten, kunt u eenvoudig berekenen met hoeveel kunststof kozijnen wordt gerecycled.kunststof ramen en deuren prijzen