Ramen En Deuren Pvc Eindhout

Sinds begin 2013 heeft de PVC-afdeling veel geld geïnvesteerd.

Nieuwe en moderne machines maken het mogelijk om geavanceerde deuren en ramen te vervaardigen.

Ons bedrijf is het eerste deur- en raamsysteem en geniet een hoge reputatie op het gebied van hoogwaardige producten en geavanceerde technologie.

Aan het begin van zijn lange geschiedenis was ons bedrijf een fabrikant van lijmen en synthetisch rubber in de regio Eindhout. Begonnen met de productie van PVC-rolluiken in 1957 en betrad de deur- en raammarkt in 1967 om hoogwaardige PVC-deur- en raamprofielen te produceren.

Ons bedrijf heeft zijn jarenlange ervaring en expertise toegepast in het productieproces en is al snel uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van deur- en raamsystemen.Met de nieuwste generatie deur- en raamsystemen heeft het bedrijf de norm naar een uniek niveau getild. Dit is het resultaat van onze uitgebreide expertise, jarenlang onderzoek en ontwikkeling, geavanceerde computerondersteunde ontwerptechnologie en simulatie, en talloze tests.

Sinds begin 2013 heeft de PVC-afdeling veel geld geïnvesteerd.

Nieuwe en moderne machines maken het mogelijk om goed afgewerkte ramen te vervaardigen. Samen met onze partners hebben we een nieuw profiel gelanceerd dat voldoet aan alle normen en faciliteiten van moderne woongebouwen.

We hebben onze toewijding getoond om klanten alleen de beste deur- en raamsystemen te bieden.ramen en deuren pvc eindhout

Meer informatie?

Offerte ramen en deuren

We vinden het belangrijk om de beste kwaliteit te bieden voor een aantrekkelijke prijs. Daarom hebben we onlangs een investering gedaan in een fabriek waar ramen en deuren worden geproduceerd. Nu kunnen we de beste kwaliteit garanderen, voor de laagste fabrieksprijzen. pvc ramen...

Werkwijze

Dien een aanvraag in voor gratis offertes. Onze dienst is geheel vrijblijvend en een afspraak maken gaat snel en eenvoudig. Stuur de volgende gegevens naar ons e-mailadres info@offerte-ramen-en-deuren.com: uw naam, adres en uw mobiele telefoonnummer (GSM)

ramen en deuren

Eigen fabriek

Naast ramen en deuren van pvc, verkopen we ook ramen en deuren van aluminium. Aluminium kent vele toepassingen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met aluminium kun je een prachtig grote glaspartij maken, in een modern en strak concept.

aluminium ramen...

Contact info

E-mail: info@offerte-ramen-en-deuren.com
Tel: 0497 92 56 63
Belgium: Voshol 8, 9160 Lokeren
VAT: BE 0536.965.571