Ramen En Deuren Pvc Pelt

Koop PVC deuren en ramen

De kwaliteit is zeer betaalbaar: PVC-ramen en -deuren zijn zuinig, maar ze hebben een sterke isolatie. Bovendien zijn PVC-deuren en -ramen er in veel verschillende stijlen en kleuren. Zoveel keuzes! Hadden we al gezegd over de lange levensduur van PVC-deuren en -ramen?

 

Voordelen van PVC-ramen en deuren:

7 redenen om voor PVC- ramen en deuren te kiezen:

 

Ontwerp PVC deuren en ramen

Vroeger deden PVC-deuren en -ramen qua uiterlijk concessies: ze waren zuinig, maar er waren weinig varianten. Het was toen echt voorbij. PVC deuren en ramen hebben nu alle mogelijke profielen, kleuren en afwerkingen. De lucht is de limiet!

 

Beveiliging PVC deuren en ramen

PVC ramen of deuren bieden bescherming. PVC is vlamvertragend en heeft dus een vlamvertragende werking. Daarnaast heeft de PVC deur een sterk anti-diefstal effect. Het hang- en sluitwerk is stevig, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over ongenode gasten.

 

PVC deuren en ramen prijzen

PVC deuren en ramen staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid, maat, kleur, omtrek en andere specificaties. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

 

Interesse in PVC ramen en deuren? Kom gerust langs in onze showroom in Pelt. Wij helpen en adviseren u graag verder.

 ramen en deuren pvc pelt

Meer informatie?

Offerte ramen en deuren

We vinden het belangrijk om de beste kwaliteit te bieden voor een aantrekkelijke prijs. Daarom hebben we onlangs een investering gedaan in een fabriek waar ramen en deuren worden geproduceerd. Nu kunnen we de beste kwaliteit garanderen, voor de laagste fabrieksprijzen. pvc ramen...

Werkwijze

Dien een aanvraag in voor gratis offertes. Onze dienst is geheel vrijblijvend en een afspraak maken gaat snel en eenvoudig. Stuur de volgende gegevens naar ons e-mailadres info@offerte-ramen-en-deuren.com: uw naam, adres en uw mobiele telefoonnummer (GSM)

ramen en deuren

Eigen fabriek

Naast ramen en deuren van pvc, verkopen we ook ramen en deuren van aluminium. Aluminium kent vele toepassingen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met aluminium kun je een prachtig grote glaspartij maken, in een modern en strak concept.

aluminium ramen...

Contact info

E-mail: info@offerte-ramen-en-deuren.com
Tel: 0497 92 56 63
Belgium: Voshol 8, 9160 Lokeren
VAT: BE 0536.965.571