Ramen En Deuren Pvc Balen

Beveiliging van de buitendeur

Wilt u de veiligheid van uw huis in Barron verbeteren? Dan is PVC een uitstekende keuze voor uw deur. PVC is erg sterk en de meeste deuren hebben ook speciale veiligheidsaccessoires. Dit accessoire verkleint de kans op inbraak! Ook zijn PVC deuren zeer brandwerend doordat het kunststof vlamvertragend is.

Wilt u uw buitendeur extra beveiligen?

Kies vervolgens drie punten om af te sluiten. Je vergrendelt deze deuren op drie verschillende punten, wat het openen moeilijker maakt. Voor meer veiligheid is een driepuntssluiting gecombineerd met een blokscharnier zodat de voordeur of achterdeur niet uit het kozijn getild kan worden.

 

PVC-isolatiewaarde:

Een van de grootste voordelen van PVC-deuren en -ramen is hun uitstekende isolatiewaarde. Kunststof deuren en ramen bevatten verschillende levenloze kamers. Deze luchtkamers zorgen voor hoge isolatiewaarden. Wist je dat het vervangen van houten ramen door PVC tot wel 250 euro aan stookkosten per jaar kan besparen? U betaalt uw investering dus in een paar jaar terug!

Wilt u er zeker van zijn dat uw kunststof ramen het beste warmte-isolerende effect hebben? Dan is ook de glaskeuze erg belangrijk. Kies voor HR++ isolatieglas, maar vraag gerust naar de mogelijkheden van HR+++ glas.

 

Onderhoud van PVC

Naast de thermische isolatiewaarde van kunststof deuren en ramen is een ander groot voordeel van PVC dat het bijna geen onderhoud vereist. Als u de houten voor- en achterdeuren moet onderhouden door de verf te repareren en te vernieuwen, hoeft u de PVC-deuren en -ramen slechts af en toe schoon te maken. Alle soorten vervuiling verwijder je eenvoudig met een zachte doek en warm water. Gebruik wasmiddelen voorzichtig, omdat deze het plastic dof maken.

Daarnaast is het het beste om alle bewegende delen één keer per jaar te smeren. Dit zorgt ervoor dat het scharnier soepel blijft bewegen.ramen en deuren pvc balen