Ramen Bedrijf Oost-Vlaanderen

Ramen Oost-Vlaanderen

Overweegt u ramen te vervangen in woningen of bedrijven in Oost-Vlaanderen? Kies bijvoorbeeld voor houten, aluminium of stalen raamprofielen. Het PVC frame is ook een optie. Op deze pagina leest u meer over mogelijkheden, installatie en kosten.

 

Soorten ramen

Wanneer u overweegt nieuwe kozijnen te plaatsen, kunt u kiezen uit verschillende materialen. Welk materiaal het beste bij u past, hangt helemaal af van uw persoonlijke voorkeuren en budget. Hout is een populaire keuze in Oost-Vlaanderen vanwege zijn warme en aantrekkelijke uitstraling, maar de kostprijs van dit materiaal is relatief hoog. Aan de andere kant heeft PVC dezelfde voordelen en is het goedkoper.

 

Waarom nieuwe ramen bouwen?

Houten kozijnen zien we nog vaak bij klanten in Oost-Vlaanderen. Houten kozijnen voldoen echter meestal niet meer aan de huidige eisen. Daarnaast dient u het houten frame regelmatig te onderhouden. Daarnaast zijn lage isolatiewaarden een probleem bij oude raamprofielen. Door de ramen verlies je veel warmte, dus je moet de verwarming aanzetten. Condensatie binnenin kan ook een probleem zijn bij enkellaags glas. Door uw ramen te updaten, kunt u uw huis beter isoleren. Dat merk je direct aan je lage energierekening. Daarnaast kunt u materialen en kleuren kiezen die bij u en uw woning of bedrijf passen.ramen bedrijf oost-vlaanderen

Meer informatie?

Offerte ramen en deuren

We vinden het belangrijk om de beste kwaliteit te bieden voor een aantrekkelijke prijs. Daarom hebben we onlangs een investering gedaan in een fabriek waar ramen en deuren worden geproduceerd. Nu kunnen we de beste kwaliteit garanderen, voor de laagste fabrieksprijzen. pvc ramen...

Werkwijze

Dien een aanvraag in voor gratis offertes. Onze dienst is geheel vrijblijvend en een afspraak maken gaat snel en eenvoudig. Stuur de volgende gegevens naar ons e-mailadres info@offerte-ramen-en-deuren.com: uw naam, adres en uw mobiele telefoonnummer (GSM)

ramen en deuren

Eigen fabriek

Naast ramen en deuren van pvc, verkopen we ook ramen en deuren van aluminium. Aluminium kent vele toepassingen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met aluminium kun je een prachtig grote glaspartij maken, in een modern en strak concept.

aluminium ramen...

Contact info

E-mail: info@offerte-ramen-en-deuren.com
Tel: 0497 92 56 63
Belgium: Voshol 8, 9160 Lokeren
VAT: BE 0536.965.571