Ramen Bedrijf West-Vlaanderen

Ramen West-Vlaanderen

Ramen vind je in elk woon- en bedrijfsgebouw in West-Vlaanderen. Afhankelijk van het materiaal moet u het om de 20 tot 50 jaar vervangen door een nieuw exemplaar. Is het tijd om kozijnen te updaten of te repareren? Onze experts helpen u graag verder. Benieuwd naar de kosten?

 

Wij zijn experts in het bouwen en plaatsen van aluminium ramen, deuren, kassen en zonneschermen. Wij hebben jarenlange ervaring in het realiseren van renovatie, nieuwbouw, industriële en andere projecten. Bij ons kunt u vertrouwen op vakmanschap en kennis. Alle werkzaamheden worden van begin tot eind uitgevoerd door experts met de juiste ervaring en opleiding.

Ongeacht de omvang van het project staan wij erop alle afspraken strikt na te leven. Deze houding is onderdeel van onze dienstverlening en levert een bijdrage aan onze reputatie. Alles staat klaar, alles wordt goed gecontroleerd.

 

Aluminium raam West-Vlaanderen

Aluminium is het basismateriaal voor raamprofielen in woon- en bedrijfsruimten in West-Vlaanderen. Dit komt doordat aluminium een zeer hoog draagvermogen heeft. Daarom zijn aluminium kozijnen geschikt voor grote ramen. Daarnaast is aluminium een zeer duurzaam product en vereist het weinig verwerkingstechnologie. Het materiaal is geanodiseerd en heeft een verscheidenheid aan kleuren om uit te kiezen. Er zijn ook RAL-tinten! Aluminium zorgt voor een elegante en stijlvolle uitstraling en het stevige materiaal zorgt voor een slank profiel.ramen bedrijf west-vlaanderen