Ramen Zelf Plaatsen

Windows zelf installeren. Wat is dit en hoe werkt het?

We dromen allemaal van een eigen huis. Maar bouwen en renoveren worden steeds duurder. Hierdoor wordt onze droom om een eigen huis te bezitten soms onbetaalbaar en daardoor onmogelijk te realiseren. We hebben een oplossing.

Door nieuwe deuren en ramen in uw huis te plaatsen, kunt u veel geld besparen bij het renoveren of opknappen van uw huis.

Je hoeft geen ervaring te hebben. Onze service is speciaal gericht op particulieren die geld willen besparen door de handen uit de mouwen te steken bij het inrichten van hun huis. Bij aanvang van de werkzaamheden komt de leidinggevende een 2 uur durende opleiding volgen.

Of het nu gaat om het vernieuwen van alle PVC of aluminium ramen en buitendeuren, of een enkel nieuw raam, wij kunnen het.

Mail de maat van uw raam en een korte omschrijving (vast raam, kiepraam...) naar ons en u ontvangt binnen enkele dagen onze offerte.

 ramen zelf plaatsen

Meer informatie?

Offerte ramen en deuren

We vinden het belangrijk om de beste kwaliteit te bieden voor een aantrekkelijke prijs. Daarom hebben we onlangs een investering gedaan in een fabriek waar ramen en deuren worden geproduceerd. Nu kunnen we de beste kwaliteit garanderen, voor de laagste fabrieksprijzen. pvc ramen...

Werkwijze

Dien een aanvraag in voor gratis offertes. Onze dienst is geheel vrijblijvend en een afspraak maken gaat snel en eenvoudig. Stuur de volgende gegevens naar ons e-mailadres info@offerte-ramen-en-deuren.com: uw naam, adres en uw mobiele telefoonnummer (GSM)

ramen en deuren

Eigen fabriek

Naast ramen en deuren van pvc, verkopen we ook ramen en deuren van aluminium. Aluminium kent vele toepassingen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met aluminium kun je een prachtig grote glaspartij maken, in een modern en strak concept.

aluminium ramen...

Contact info

E-mail: info@offerte-ramen-en-deuren.com
Tel: 0497 92 56 63
Belgium: Voshol 8, 9160 Lokeren
VAT: BE 0536.965.571