Ramen Beschermen Tegen Krassen

Veiligheidsfolie zonder risico

Onze veiligheidsfolie beschermt ramen tegen verschillende risico's van schade.

Krassen op het glas zijn erg vervelend, omdat het vervangen van het glas meestal duur is. Wij bieden hiervoor een voordelige oplossing: anti-kras folie. Dit is een onzichtbare folie die wordt gebruikt in etalages en voertuigen, waardoor u geen last meer heeft van krassen. De krasvaste folie heeft vier lagen, waardoor het pellen een fluitje van een cent is. Zijn er krassen of beschadigingen? Dan hoef je maar één laag af te pellen. Deze methode is nog steeds veel goedkoper dan het vervangen van een compleet raamglas.

Elk type glas kan krassen voorkomen. Het glas is opzettelijk beschadigd en de krasvaste folie is beschadigd. Het zicht is net zo helder als gewoon glas en door het meerlaagse glas vallen er nooit krassen op het glas zelf en laten er ook geen lijmresten achter op uw ramen.

Antikras folies worden veel gebruikt in overheids objecten, zoals bussen, treinen en metrostations, en kunnen ook op de ruiten van voertuigen zelf worden gebruikt. Ook leveren wij krasvaste folies voor veel verschillende veerboten in Amsterdam.

Onze ervaren monteurs brengen de krasvaste folie op professionele wijze op de ramen aan. De ramen zijn optimaal beschermd om krassen en beschilderingen te voorkomen.ramen beschermen tegen krassen