Pvc Ramen En Deuren Gierle

Gierle's deur, raam en woonbalkon expert?

Ook in Gierle kunt u rekenen op onze jarenlange ervaring.

Wanneer u klaar bent om nieuwe ramen voor uw woning te bestellen, voorzien wij u graag van informatie en advies. Wij maken graag een afspraak met u om samen uw bouwplan te controleren en u vervolgens een correcte en gedetailleerde offerte te bezorgen voor uw nieuwbouw of renovatie in Gierle.

 

Hoogwaardige kunststof met bijzondere isolatiewaarde.

Onze PVC deuren en ramen zorgen voor een hoge isolatie en een elegante uitstraling.

De standaard uitvoering van onze kunststof raamunit zorgt voor een stijlvol design. U kunt ook kiezen voor een opvallende Presbyteriaanse stijl met decoratieve contouren. Binnenin hebben ze verborgen veiligheidsaccessoires en de afvoer van de ramen wordt gedaan door een verborgen afvoerpijp. Zo zijn we ervan overtuigd dat onze kunststof deuren en ramen een nieuwe wereld voor u en uw bouwprojecten hebben geopend.

 

Een woord over de kleuren en mogelijkheden van PVC.

Bij PVC gaan we uit van de standaard wit van kwaliteit (wit PVC gegoten in een mal), wat inhoudt dat de profielen in dezelfde kleur gegoten worden. Maar ze kunnen ook worden voorzien van de folie naar keuze. Hier kunt u houtkleur en Lar-kleur kiezen, of deze nu textuur heeft of niet. Overtuig uzelf van de mogelijkheden in onze showroom en wij adviseren u graag.

 

Ons eigen montageteam zorgt voor een perfecte montage.

Onze vakbekwame en enthousiaste monteurs zorgen ervoor dat uw kunststof ramen, deuren en schuiframen vakkundig worden geplaatst. Wij werken hier "volgens het boekje" van begin tot eind, wat voor u als klant de hoogste kwaliteit garandeert.pvc ramen en deuren gierle