Ramen En Deuren Pvc Zelzate

Aluminium en PVC deuren, ramen, luiken en horren | Zelzate

Wij maken niet alleen ramen, ook voor de inkoop van deuren, elektrische rolluiken en aluminium horren kunt u bij ons terecht. Of u nu op zoek bent naar een standaard voordeur, een dubbele voordeur, een schuifdeur, een rolgordijn of een hor: wij produceren bijna alle mogelijke varianten en altijd op maat. Bij interesse verwijzen wij u graag naar onze offerte, waar u kunt aanvinken voor welk product u interesse heeft en of u het product van PVC of aluminium wilt hebben. Zodra uw bestelling gereed is, plaatsen wij zelf nieuwe deuren, ramen, horren of rolluiken. We zijn heel actief in heel Vlaanderen, dus we komen graag bij je langs in Zelzate.

PVC raam

De offerte voor kunststof ramen is doorgaans goedkoper dan de offerte voor aluminium ramen. Ondanks dit prijsverschil hebben PVC ramen meestal een betere isolatiewaarde. Het enige nadeel is dat PVC-profielen qua kleur minder keuze bieden. Ook kunt u onze PVC-ramen kopen die precies de juiste maat hebben, al is de structuur van grotere ramen minder voor de hand liggend.

Onze PVC-ramen kunnen worden gebruikt voor complete nieuwbouwprojecten, maar ook voor renovaties en individuele gevallen. Geïnteresseerd in? Neem dan contact met ons op zonder offerte.ramen en deuren pvc zelzate