PVC deuren en ramen Lovendegem

Deuren en ramen

Bent u op zoek naar een raam- en deurspecialist in de buurt van Lovendegem? Of bent u gewoon op zoek naar schuiframen of schuifdeuren? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij gebruiken aluminium en kunststof (PVC) ramen en deuren. We maken ook horramen en deuren op maat en voorzien u van perfect geplaatste rolgordijnen en parasols zoals horramen, parasols, balkonzonwering en verticale parasols.

Als je gaat verbouwen in de buurt van Lovendegem, raden we je ook aan om na te gaan of je in aanmerking komt voor een premie. Heeft u interesse in een vrijblijvende offerte? Neem contact met ons op en wij komen bij u langs of nodigen u uit in onze showroom. Wij bespreken uw wensen en u ontvangt geheel vrijblijvend een offerte op maat.

 

Aluminium ramen en deuren Loveendegem

Aluminium wordt beschouwd als een zeer sterk materiaal. Aluminium ramen en deuren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en in matte of glanzende afwerkingen. Het vereist weinig onderhoud en kan een leven lang meegaan zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.

 

PVC deuren en ramen Loveendegem

PVC is ook een veelgebruikt deur- en raammateriaal. Het vereist weinig onderhoud, heeft isolerende eigenschappen en is goedkoper dan aluminium. Na verloop van tijd kan verkleuring optreden. Kies daarom altijd voor hoogwaardig kunststof of PVC.

pvc ramen en deuren lovendegem