Geluiddichte Ramen

Geluiddichte ramen

Optimale geluidsisolatie en geluidsisolatie van ramen

Woont u aan een drukke weg of is er een spoorlijn in uw buurt? Dan weet u hoe vervelend blijvende geluidsoverlast is. Met onze geluiddichte ramen kunt u het geluidsniveau tot 48 decibel (dB) verminderen en uw wooncomfort aanzienlijk vergroten. Naast de dikte en kwaliteit van de ramen zijn ook het kozijn en de vakkundige plaatsing van geluidwerende ramen van belang om het geluidsniveau effectief te verminderen. Hierbij geldt: Het raam moet geluid absorberen, niet doorgeven aan het woongedeelte. We laten u zien wanneer u geluiddichte ramen moet aanbevelen, wat het geluidsisolatieniveau en -niveau moet zijn en wat voor soort prestaties een goed geluiddicht raam is.

 

Wanneer heb je geluiddichte ramen nodig?

Permanente geluidsoverlast is niet alleen vervelend, je kunt er ook ziek van worden. Constant geluid kan bijvoorbeeld het cardiovasculaire systeem van volwassenen beïnvloeden. Bij kinderen, als ze gedurende lange tijd worden blootgesteld aan hoge geluidsniveaus, zullen hun hersenprestaties aanzienlijk worden beïnvloed. Vooral voor mensen die in grote steden, drukke wegen of in de buurt van luchthavens wonen, is het raadzaam om geluiddichte ramen te gebruiken om zichzelf te beschermen tegen lawaai. Het is onmogelijk om in algemene termen te zeggen hoe grote geluiddichte ramen nodig zijn. Ruis wordt subjectief waargenomen, dus iedereen zal licht verschillende geluidsniveaus als storend ervaren. Over het algemeen is het echter moeilijk om je te concentreren op een waarde boven 55 decibel (dB). Een waarde van 65-70 dB verhoogt het cardiovasculaire risico en een volume van 85 dB veroorzaakt permanent gehoorverlies.geluiddichte ramen

Meer informatie?

Offerte ramen en deuren

We vinden het belangrijk om de beste kwaliteit te bieden voor een aantrekkelijke prijs. Daarom hebben we onlangs een investering gedaan in een fabriek waar ramen en deuren worden geproduceerd. Nu kunnen we de beste kwaliteit garanderen, voor de laagste fabrieksprijzen. pvc ramen...

Werkwijze

Dien een aanvraag in voor gratis offertes. Onze dienst is geheel vrijblijvend en een afspraak maken gaat snel en eenvoudig. Stuur de volgende gegevens naar ons e-mailadres info@offerte-ramen-en-deuren.com: uw naam, adres en uw mobiele telefoonnummer (GSM)

ramen en deuren

Eigen fabriek

Naast ramen en deuren van pvc, verkopen we ook ramen en deuren van aluminium. Aluminium kent vele toepassingen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met aluminium kun je een prachtig grote glaspartij maken, in een modern en strak concept.

aluminium ramen...

Contact info

E-mail: info@offerte-ramen-en-deuren.com
Tel: 0497 92 56 63
Belgium: Voshol 8, 9160 Lokeren
VAT: BE 0536.965.571